La col·laboració entre Arte Aurora i ARsumito development presenta un primer producte en fase betta anomenat ARteffect, és una aplicació per dispositius mòbils de Realitat Augmentada que permet visualitzar qualsevol imatge com si fos un objecte tridimensional fixat a la paret. Això permet observar l’art del nostre entorn immediat com si el tinguéssim davant, podem observar sense la necessitat de clavar un clau, com ens quedarien les diferents peces amb l’entorn de la nostra col·lecció i mobiliari.

 

Com la app també s’adapta a les qualitats lumíniques de l’habitació resulta extraordinàriament realista, podent fent captures de pantalla que resulten summament il·lustratives de com es relacionen les peces entre elles i molt practiques per prendre decisions informades a l’hora d’adquirir art, ja sigui a través d’una foto obtinguda de qualsevol forma o mitjançant pel comerç d’art on-line.

 

La plataforma ARTSY.net ja ha instaurat aquesta tecnologia per alguns dispositius mòbils.

 

Arte Aurora i ARsumito development ens troban en el desenvolupament de la aplicació per la plataforma local de Barcelona KOYAC.net que funcionarà en tots els dispositius, tant IOS com Android.